AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzaktan gelen birini görmek

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni insanlarla tanışacağına, gönül hoşluğunu yakalayacağına, sağlığını geri kazanacağına, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine yorulur.

Kahve falında uzaktan gelen birini gördüyseniz:

  • Nelerden hoşlanıp, hoşlanmadığınızı fark etmeniz, size daha çok uyan bir yoldan gitmenizi sağlayabilir.

Kahve falında uzaktan gelen misafir görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalettir.

Kahve falında uzaktan gelen akraba görmek yaşamının tadını çıkaracağına, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birini görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında uzaktan gelen birine sarılmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine tabir olunur.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaşı görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uzaktan gelen arkadaş görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına inanılır.

Kahve falında dağdan gelen sel görmek günahkar olacağı işlere gireceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına delalet eder.

Kahve falında hacdan gelen birinden hediye almak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir