AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda timsah yavrusu görmek

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, zorlukların artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, yeni bir iş arayışına girip, uzun süre işsizlik çekeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Birtakım olumsuz etkiler altındasınız.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına delalettir.

Kahve falında timsah suda görmek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına işaret eder.

Kahve falında suda timsah öldürmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, daha fazla yakınlaşacağına işaret eder.

Kahve falında bulanık suda timsah görmek keyfe ve neşeye kavuşacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine inanılır.

Kahve falında suda yüzen timsah görmek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında suda timsah görmek yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu suda timsah görmek hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında timsahı suda görmek yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına, yapılan işte geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir