AnaSayfa / Genel / Kahve falında yavru timsah görmek

Kahve falında yavru timsah görmek

Kahve falında yavru timsah görmek şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, rahat ettirecek bir işe girileceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına, kazançta zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yavru timsah gördüyseniz:

  • Pratik yaklaşımlarınız birlikte daha fazla zaman geçirmek istediğiniz kişilerle sizi bir araya getirebilir.

Kahve falında yavru timsah öldürmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında timsah yavrulari görmek başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evde timsah yavrusu görmek uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, sorunların ve sıkıntıların kısa dönemde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsahlar görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah görmek bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına, üzüntülerin sevince döneceğine delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu yemek problemlere çözüm bulunacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru timsah görmek bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir