AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek yapılan ahlaksız davranışlara, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi karşı tarafa ısrarla benimsetmeye çalışmanız aynı baskıyla karşılık görebilir.

Kahve falında yeşil timsah yavrusu görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yavru timsah görmek sıkıntılardan kurtulmaya, zahmet veren işlerin artacağına yorulur.

Kahve falında yavru timsah öldürmek daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına yorulur.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına işarettir.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek bunları en doğru şekilde kullanacağına, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında suda timsah yavrusu görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, haneye bolluk ve bereket geleceğine inanılır.

Kahve falında yavru timsahlar görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, üzüleceğine ve hastalanacağına işaret eder.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir