AnaSayfa / Genel / Kahve falında timsah yavrusu öldürmek

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, torunlarına dahi yeteceğine, büyüyeceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına delalet eder.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek gördüyseniz:

  • Seyahatler veya keyifli aktivitelerle ilgilenme arzunuz artıyor.

Kahve falında timsah yavrusu öldürmek hayat boyu desteği olacağına, her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru timsah öldürmek bir sebeple sıkıntılı bir döneme gireceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evde yavru timsah beslemek hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına tabir olunur.

Kahve falında yavru timsahlar görmek nazara geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında timsah yavrusu beslemek bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, belalı kimselerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında timsah ve yavrusunu görmek helal rızıklara kavuşulacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine inanılır.

Kahve falında timsah yavrulari görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalettir.

Kahve falında denizde yavru timsah görmek yeni bir haneye sahip olunacağına, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir