AnaSayfa / Genel / Kahve falında camların üstünde yürümek

Kahve falında camların üstünde yürümek

Kahve falında camların üstünde yürümek bereketi ve zenginliği bulacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında camların üstünde yürümek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle kısa bir yol yapabilir veya seyahate çıkabilirsiniz.

Kahve falında kırık camlar üstünde yürümek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kırıkları üstünde yürümek işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında camların üstünde yürümek hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cam kırıklarının üstünde yürümek yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırık cam üzerinde yürümek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırıklarında yürümek huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine işarettir.

Kahve falında camda yürümek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına delalet eder.

Kahve falında cam kırıkları üzerinde yürümek yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir