AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde top oynamak

Kahve falında denizde top oynamak

Kahve falında denizde top oynamak büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, planların tutmayacağına işaret eder.

Kahve falında denizde top oynamak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak huzurunun artacağına, fal sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde top oynamak dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş dünyasında çok kötü ve zor zamanların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında köpekle top oynamak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet eder.

Kahve falında sahada top oynamak amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, kişinin başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda top oynamak sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurda top oynamak borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir