AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpekle top oynamak

Kahve falında köpekle top oynamak

Kahve falında köpekle top oynamak onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına, yetki sahibi olacağına, fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına inanılır.

Kahve falında köpekle top oynamak gördüyseniz:

  • Sizi kontrol etmeye çalışan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında köpekle top oynamak eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında havuzda top oynamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında ormanda top oynamak kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerle top oynamak kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına inanılır.

Kahve falında cimende top oynamak korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işarettir.

Kahve falında halı sahada top oynamak sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle top oynamak sevdiği kişiler ile biraraya gelme fırsatı yakalayacağına, bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir