AnaSayfa / Genel / Kahve falında deniz kenarında top oynamak

Kahve falında deniz kenarında top oynamak

Kahve falında deniz kenarında top oynamak iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, mevki kazanacağına, mutlu ve sağlıklı olacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak gördüyseniz:

  • Süregelen bir beraberliğiniz varsa eş veya sevgilinizin ilgisiz veya kaba tutumları sizi fazlasıyla kırabilir.

Kahve falında deniz kenarında top oynamak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında deniz kenarında oynamak günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Kahve falında denizde top oynamak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yeşillikte top oynamak çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, fakirlikten kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında okulda top oynamak tam her şeyin bittiğini düşünüp, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanla top oynamak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, çok güzel ve hayırlı işlere vesile olacağına delalettir.

Kahve falında yakan top oynamak şansının her zaman yaver gideceğine, korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir