AnaSayfa / Genel / Kahve falında suda top oynamak

Kahve falında suda top oynamak

Kahve falında suda top oynamak kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kıskanan kişiler tarafından çok kötü durumlara ve çeşitli sıkıntılara düşürüleceğine, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında suda top oynamak gördüyseniz:

  • Oldukça hoş denilebilecek bir öneri, yorum, teklif ya da tavsiye söz konusu olabilir.

Kahve falında suda top oynamak ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, üzüleceğine ve pişman olacağına tabir olunur.

Kahve falında karda top oynamak aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisiyle top oynamak yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle top oynamak elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, kişinin bu sürüncemeden ötürü canının sıkılacağına yorulur.

Kahve falında top oynamak gol atmak iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, lüksüne de lüks katacağına delalet eder.

Kahve falında camide top oynamak gelişmelerin olacağına, beklentilerinin yerine geleceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde edeceğine, kazandığı zaferlerin aile hayatını olumlu şekilde etkileyeceğine, hane içindeki mutluluğun, keyfin, rahatın, huzurun, konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir