AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, büyük bir sorun oluşacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, büyük miktarda kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak gördüyseniz:

  • Konular her neyse, hiç beklenilmedik bir şekilde hız kazanabilir veya ilerleme sağlayabilir.

Kahve falında evde top oynamak suçlamalardan aklanılacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında karda top oynamak sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında ölmüş biriyle top oynamak yeni bir semte taşınılacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle top oynamak ailesini utandırmayacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında mezarlıkta top oynamak insanlara olan güvenin artacağına, mevcut düzeninin de kişiyi çok mutlu etmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında suda top oynamak üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında top oynamak ve gol atmak zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir