AnaSayfa / Genel / Kahve falında sahada top oynamak

Kahve falında sahada top oynamak

Kahve falında sahada top oynamak işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, yeni bir sayfa açmak için var olan hayatını tamamen değiştiren fal sahibinin, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, sevdiği birine hediye alacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, sevdiğiyle arasındaki ilişkiyi ve bağı kuvvetlendirecek gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, onları okula göndereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sahada top oynamak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere sizden tam olarak ne beklediklerini sormanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında halı sahada top oynamak hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sahada top oynamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına ve üzüntülerini bir köşeye bırakıp işinin başına geçeceğine delalettir.

Kahve falında top sahası görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına rivayet eder.

Kahve falında boş futbol sahası görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil saha görmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Kahve falında saha görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında futbol sahası görmek iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil futbol sahası görmek kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir