AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, kırgınlıkların geçeceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına, insanlara yol göstereceğine, bol kazanç getireceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak gördüyseniz:

  • Sakın üzerine gitmeyin, gerçekten hasta olabilir.

Kahve falında arkadaşınla top oynamak maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşlarıyla top oynamak verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla top oynamak zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine delalettir.

Kahve falında erkeklerle top oynamak sorunların ardı ardına geleceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine delalet eder.

Kahve falında denizde top oynamak sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, iş hayatında terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında top oynamak gol atmak her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, istediği şeyleri bizzat kendisinin yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle top oynamak maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cimende top oynamak onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir