AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurda top oynamak

Kahve falında çamurda top oynamak

Kahve falında çamurda top oynamak yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, hastalıkların sona ereceğine, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, büyük tartışmaların yapılacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, hayırsız bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamurda top oynamak gördüyseniz:

  • Anlayış göstermeniz gereklidir.

Kahve falında çamurda top oynamak insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, işlerinin azalacağına fal sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kızla top oynamak borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine yorulur.

Kahve falında birisiyle top oynamak uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına alamet eder.

Kahve falında sahada top oynamak kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine inanılır.

Kahve falında akrabalarla top oynamak herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine rivayet eder.

Kahve falında camide top oynamak o işi canlandıracağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında biriyle top oynamak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, galibiyet kazanacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla top oynamak çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir