AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, kısmetlerinin her daim açık olacağına, düşmanlıkların biteceğine, işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Uzun vaadeli projeler başlatmak için iyi zamandasınız.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, umutlarının çoğalacağına inanılır.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, iyi halin geleceğine alamet eder.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına delalettir.

Kahve falında kızının bokunu görmek kazancının günden güne azalacağına, mahsullerin fazlalaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında kızını boğulurken görmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir