AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına, gerçekleştirmek istediği şeyi gerçekleştireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızının boğulduğunu gördüyseniz:

  • Tecrübeli veya konusunda uzman kişilerden öğrenekleriniz var.

Kahve falında kızının bokunu görmek kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, başarılarının takdir edileceğine yorulur.

Kahve falında kızını boğulurken görmek makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına alamet eder.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine delalettir.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine yorulur.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek ağrı ve sancılarından kurtulacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine ve hayırlı bir kısmete, fal sahibi evliyse, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir