AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını boğulduğunu görmek

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine ve hayırlı bir evlada sahip olacağına, fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında kızını boğulduğunu gördüyseniz:

  • Aynı şekilde kendinizde başkalarının değil, kendi istekleriniz doğrultusunda seçimler yapmalı veya kararlar almalısınız.

Kahve falında kızını boğulurken görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek falı kapatan kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kızının bokunu görmek huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir