AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını boğulurken görmek

Kahve falında kızını boğulurken görmek

Kahve falında kızını boğulurken görmek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sabırlı olmak ve Allah’a yalvarmak dışında kişinin elinden bu süreç zarfında bir şey gelmeyeceğine, elindekileri de kaptıracağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine delalet eder.

Kahve falında kızını boğulurken gördüyseniz:

  • Sizin ya da karşınızdaki kişilerin kayıtsız kalmaları durumunda tartışmalar söz konusu olabilir.

Kahve falında kızını boğulurken görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek çok büyük mutluluk duyacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine inanılır.

Kahve falında kızının bokunu görmek falı kapatan kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek bazı zorluklara ve kötü kişilere denk geleceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işaret eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek sorunların ve tartışmaların sona ereceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine işarettir.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek kazanca kavuşacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine inanılır.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek işlerinin daha da iyi olacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir