AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, mutsuz olacağına, üzüleceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, geri planda kalacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişileri evinizle ilgili konularda istediklerinizi yapmaya ikna edebilirsiniz.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine inanılır.

Kahve falında boğulan bir kişiyi kurtarmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine delalet eder.

Kahve falında boğulan bebeği kurtarmak atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, istemeden ortak olduğu bazı olaylar yüzünden neşesinin kaçacağına ve uzun zamandan beri kafasını taktığı bir durumdan ötürü zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğulan bir insanı kurtarmak sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğulan kediyi kurtarmak hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine delalet eder.

Kahve falında insanları boğulmaktan kurtarmak rahatsızlık veren durumları ortadan kaldırılacağına, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suda boğulan çocuğu kurtarmak her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında boğulmuş birini kurtarmak önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, karanlıkların aydınlanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir