AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, haram mala, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye inanılır.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları teoride konuşmaktan vazgeçip uygulamaya dökebilirseniz faydalı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek sadaka ya da zekat vereceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının suda boğulduğunu görmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında bir yakınının suda boğulduğunu görmek varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında suda boğulan kişiyi kurtarmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, herşeyin fazlasına kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında suda boğulmaktan korkmak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eşinin suda boğulmak tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Kahve falında oğlunu suda boğulurken görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında dalgalı suda boğulmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir