AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının bokunu görmek

Kahve falında kızının bokunu görmek

Kahve falında kızının bokunu görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, ele geçecek ve devamı olmayacak mala delalettir.

Kahve falında kızının bokunu gördüyseniz:

  • Gerektiği kadar çaba sarf etmeniz durumunda yakın çevrenizden bazı kişilerle sorunları giderebilir veya inatçı bir problemi çözebilirsiniz.

Kahve falında kızının bokunu görmek kişinin başarısızlığa düşeceğine, yoluna bir takım hayırsız ve kötü kişilerin çıkacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine delalettir.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek barış ve sevgi içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına inanılır.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek kolay kolay pes etmeyeceğine, herkesin rahat edeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, yaşamının yolunda ve istediği seyirde devam edeceğine, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, moralinin genel olarak yerinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak keder yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızını boğulurken görmek yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir