AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına inanılır.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı işleriniz veya girişimlerinizden kar sağlayabilir, para kazabilirsiniz.

Kahve falında denizde kızının boğulduğunu görmek yol yordam öğretileceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında kızının denizde boğulduğunu görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, malını ve canını riske edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının bokunu görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına tabir olunur.

Kahve falında kızının boğulduğunu görmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, kötü günlerinin biteceğine delalettir.

Kahve falında kızını boğulurken görmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete inanılır.

Kahve falında kızını boğulmaktan kurtarmak anlaşmazlıklara düşeceğine, evinin geçiminin zorlaşacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında kızının suda boğulduğunu görmek boş yere korku duyulacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine işarettir.

Kahve falında kızını boğulduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, karşılıksız bırakmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir