AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, geçiminin zorlaşacağına, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına, zorlukları teker teker aşacağına, çok kazançlı olarak girdiği işlerden büyük zararlara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yanmış kadın cesedi gördüyseniz:

  • Borçlarınızı tahsil edebilir veya kapatabilirsiniz.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek sağlık sorunun kalmayacağına, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanmış insan cesedi görmek işlerinizin bir süre güzel gideceğine, özellikle hasta insanlara el uzatıp, dertlerine derman arayacağına işarettir.

Kahve falında yanmış cesed görmek eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış cesetler görmek ticaretinin açık, kazancının da garanti ve sabit olacağına, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek arkasından iş yaparak onu zor duruma düşüreceğine, maddi olarak zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında kadın cesedi taşımak daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi görmek çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir