AnaSayfa / Genel / Kahve falında cesedi denize atmak

Kahve falında cesedi denize atmak

Kahve falında cesedi denize atmak sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına, kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında cesedi denize atmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir yolculuk, seyahat ya da ziyaret bir hamle yapmanız durumunda olabilecekleri görmenizi sağlayabilir.

Kahve falında cesedi denize atmak çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde cesetler görmek sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek işlerin iyiye gideceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek patron koltuğunda oturacağına, kazancında da artış meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan cesedi görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, kazancın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında annenin cesedini görmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında kızının cesedini görmek düşülmüş olan zor bir durumdan çok rahat bir şekilde çıkılacağına ve istendiği gibi hareket ederek çok büyük kazanç elde edileceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan cesedi görmek tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, aile bireyleri ile bir soruna karşı ortak çözüm bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir