AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın cesedi taşımak

Kahve falında kadın cesedi taşımak

Kahve falında kadın cesedi taşımak rahatın ve huzurun yerine geleceğine, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Kahve falında kadın cesedi taşımak gördüyseniz:

  • Hoşunuza gitmese bile istikrarlı bir devre geçirmek istiyorsanız gelişmelere dikkat etmeniz gerekiyor.

Kahve falında kadın cesedi taşımak rızkının sürekli olarak genişleyeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Kahve falında cesetler taşımak çok büyük başarılara imza atacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın cesedi görmek rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine inanılır.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, maddi açıdan birçok rakibin gerisine düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında annenin cesedini görmek borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren fal sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, bu sorunlarından dolayı büyük ruhsal sorunlar yaşayacağına, bu durumlardan ailesinin de çok etkileneceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir