AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kadın cesedi görmek

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, zorlukları yakın bir zamanda aşacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, asil kimselerden çıkacağına delalet eder.

Kahve falında ölü kadın cesedi gördüyseniz:

  • Gerekenden fazlasını anlatmamalısınız.

Kahve falında ölü kadın cesedi görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış kadın cesedi görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında kadın cesedi görmek kötü ve art niyetli biri ile ortaklık etmek, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın cesedi taşımak kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölü cesedi görmek çok zengin olacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine delalettir.

Kahve falında ölü ceseti görmek geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, rahat bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birinin cesedini görmek sonucun kişi için hayırlı olacağına, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir