AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde cesetler görmek

Kahve falında denizde cesetler görmek

Kahve falında denizde cesetler görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, kişinin dünya hayatında gerçekleştirmek istediklerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde cesetler gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz insanın yanında kendinizi mutlu hissettiğiniz sürece aranızdaki aşk son derece iyi bir şekilde gelişebilir.

Kahve falında denizde kadın cesedi görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde erkek cesedi görmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, geriye doğru gideceğine delalettir.

Kahve falında denizde cesetler görmek hayata karşı bakışının değişeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına inanılır.

Kahve falında cesedi denize atmak alım zorluğu yaşamayacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş babanın cesedini görmek Allah’a dua edeceğine, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında cesedin dirildiğini görmek ferahlayacağına, yaşadığı parasal krizden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadın cesedi taşımak iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş bebek cesedi görmek yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, övgü dolu sözler duyacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir