AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ipe tutunmak

Kahve falında denizde ipe tutunmak

Kahve falında denizde ipe tutunmak daha büyük kazançlar elde edileceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine işarettir.

Kahve falında denizde ipe tutunmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir veya keyifli planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında denizde ipe tutunmak daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına işaret eder.

Kahve falında bir ipe tutunmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ipten tutunmak endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, rahatının ve gelirinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında halata tutunmak sakınılan bir şeye nazar değeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden tutunmak göstereceği sabır karşısında mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçuruma tutunmak zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir