AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak yakın bir zamanda alacağınız mutlu bir habere, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet etmektedir.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak gördüyseniz:

  • Sosyal aktivitelere önem vermek gerekiyor.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, yaşadığı zor günleri geride bırakıp, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında uçurumda tutunmak yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, kazancın katbekat arttırılacağına yorulur.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, fal sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine işarettir.

Kahve falında uçuruma tutunmak çalıştığına değeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşerken tutunmak çevresindeki herkese yardımcı olacağına, devlete hizmet etmeye işaret eder.

Kahve falında bir yerden tutunmak yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüksekte tutunmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, bilgilerle donanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir