AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden tutunmak

Kahve falında bir yerden tutunmak

Kahve falında bir yerden tutunmak çok üzücü ve geri dönüşü olmayan hatalar yapılmasına sebep olacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hastalıkların sona ereceğine, adım atılacak işte aile bireylerinden destek göreceğine, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında bir yerden tutunmak gördüyseniz:

  • Gerçekçi olmayan yaklaşımlar, sorumluluklarınız göz önüne alındığında, sizi zor durumda bırakabilir.

Kahve falında yüksek bir yerden tutunmak hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine ve hayırlı kazançlar elde ederek çok mutlu bir hayat süreceğine ve çok büyük zenginliğe kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden tutunmak başarı için yılmadan çalışılacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir yerden düşerken tutunmak her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini düşerken tutunmak yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, parlak bir kariyere sahip olunacağına inanılır.

Kahve falında uçuruma tutunmak sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında denizde ipe tutunmak kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kayalıklara tutunmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, fal sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir