AnaSayfa / Genel / Kahve falında halata tutunmak

Kahve falında halata tutunmak

Kahve falında halata tutunmak büyük atılımlarda bulunacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında halata tutunmak gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmek veya seyahat etmek için olanak sağlayan fırsatları boşa harcamamalısınız.

Kahve falında halata tutunmak insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında halat görmek işlerin çok iyiye gideceğine, umudunu yitirdiği konuların ilerleme ve iyileşme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın halat görmek hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında halatla sallanmak üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halat bağlamak zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında halatla uçmak büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine yorulur.

Kahve falında halatla inmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, başarıya, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında uzun halat görmek onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, yakın bir arkadaşla bir iş ortaklığı kurulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir