AnaSayfa / Genel / Kahve falında uçuruma tutunmak

Kahve falında uçuruma tutunmak

Kahve falında uçuruma tutunmak herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine inanılır.

Kahve falında uçuruma tutunmak gördüyseniz:

  • Sakin kalıp çözüme odaklanmalısınız.

Kahve falında uçurumun kenarında tutunmak büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında uçurumda tutunmak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine delalettir.

Kahve falında uçuruma tutunmak hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine işaret eder.

Kahve falında uçurumdan düşerken tutunmak yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dalına tutunmak yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, kasasının ağırlaşacağına inanılır.

Kahve falında düşmemek için tutunmak hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında yüksekten düşmemek için tutunmak adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir