AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipten tutunmak

Kahve falında ipten tutunmak

Kahve falında ipten tutunmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, ihanete uğrayacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, ummadığınız bir yerden elinize mal geleceğine, büyük mutluluklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ipten tutunmak gördüyseniz:

  • Olan biten şeylerle, anlaşılmış veya üzerinde konuşulmakta olanlar arasında binlerce kilometre fark olabilir.

Kahve falında bir ipe tutunmak rahatının her zaman yerinde olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ipten tutunmak rızkının azalacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına delalet eder.

Kahve falında denizde ipe tutunmak toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında demire tutunmak çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksekte tutunmak Tövbe Edeceğine, başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında düşerken bir yere tutunmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ağaç dallarına tutunmak gönül kapılarını açacağına, başına uğursuz olayların geleceğine işarettir.

Kahve falında uçurumdan tutunmak yeni bir adım atılacağına, umutların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir