AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde geminin battığını görmek

Kahve falında denizde geminin battığını görmek

Kahve falında denizde geminin battığını görmek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının son bulacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına yorulur.

Kahve falında denizde geminin battığını gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde biraz gerçeklerden uzaklaşmanız mümkün olabilir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında denizde batan gemi görmek girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına, kazancının bol olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, bu sebeple kendisine daha dikkat etmesi ve daha akıllıca adımlar atması gerektiğine aksi halde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edemeyeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalettir.

Kahve falında gemilerin battığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, onlardan fayda göreceğine inanılır.

Kahve falında batan gemi görmek kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak huzura erileceğine, işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir