AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemi görmek

Kahve falında batan gemi görmek

Kahve falında batan gemi görmek hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, kaybedilen malları tekrar kazanacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, çok başarılı işlere girileceğine, elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında batan gemi gördüyseniz:

  • İş birliği yapmaktan kaçan kişilere rağmen siz yolunuzda başarıyla ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak ele geçen paranın daha da artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde batan gemi görmek sıkıntıların kısa sürede sona ereceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gemide battığını görmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, işlerinde kara geçeceğine inanılır.

Kahve falında bir geminin battığını görmek sermayesini riske etmeyeceğine, kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına yorulur.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, işlerde aksilikler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek çok büyük tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte hayırlı kazançlar elde edeceği projeler ortaya koyacağına işarettir.

Kahve falında batan bir gemi görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir