AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemilerin battığını görmek

Kahve falında gemilerin battığını görmek

Kahve falında gemilerin battığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına, içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında gemilerin battığını gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, türlü hoşluklar da yüzünü gösterebilir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına ve bir aile yemeğine katılıp çok güzel zaman geçirileceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine inanılır.

Kahve falında gemilerin battığını görmek maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulur.

Kahve falında batan gemide olmak neredeyse bir lokma ekmeğe muhtaç olacak duruma geleceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına rivayet eder.

Kahve falında batan bir gemi görmek başarıya giden yolların açık olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir