AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemi batması görmek

Kahve falında denizde gemi batması görmek

Kahve falında denizde gemi batması görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, sinirlerinin yıpranacağına, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede fal sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, esenliğe ve feraha kavuşacağına, iyileşeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına delalettir.

Kahve falında denizde gemi batması gördüyseniz:

  • Siz evli bir kadınsanız evinizde çok hızlı müdahale edilmesi gereken bazı durumlar olabilir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek iyi geçineceğine, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine yorulur.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek kişinin güzel bir yaşama kavuşacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına delalet eder.

Kahve falında denizde batan gemi görmek hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batan bir gemi görmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, her geçen gün başarıların artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında batmış gemi görmek bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir