AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde gemi battığını görmek

Kahve falında denizde gemi battığını görmek

Kahve falında denizde gemi battığını görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, Allah’ın kendisinden yana olacağına, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, geniş geniş yaşayacağına, yerinde saymayacağına işarettir.

Kahve falında denizde gemi battığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Kahve falında denizde batan gemi görmek her türlü konforsa sahip olunacağına, yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına yorulur.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek sevdiği insanla arasına mesafe gireceğine, fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına ve çok sevecen ve hoşgörülü bir kişi olmasına rağmen etrafındaki insanlara olan güveninin biteceğine, makam sahibi olacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine işarettir.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında batan gemi görmek sıkıntıların çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına tabir olunur.

Kahve falında gemide battığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir