AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak fakir fukaranın karnının doyurulacağına, özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine ve çok daha iyi yerlere gelerek kendisi için çok daha fazla şans yaratacağına inanılır.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli, kendinizle baş başa olun.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına rivayet eder.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak hiçbir sorun yaşamayacağına, yaşamına heyecan ve renk geleceğine delalettir.

Kahve falında gemide battığını görmek sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir geminin battığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında batan gemiyi kurtarmak eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına inanılır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, mal varlığını ve parasını çoğaltacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında batan gemiler görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir