AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde batan gemi görmek

Kahve falında denizde batan gemi görmek

Kahve falında denizde batan gemi görmek işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde batan gemi gördüyseniz:

  • Belli bir karar vermeniz gerekiyorsa, üzerinde bir süre düşünmeden vermemelisiniz.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, işinin gücünün rast gideceğine, kazancının artacağına inanılır.

Kahve falında denizde batan gemi görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, kendi başına sorunların üstesinden gelmeye çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi batması görmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında batan gemiler görmek ailenin büyüyeceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında batmış gemi görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Kahve falında gemilerin battığını görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir