AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde batmış gemi görmek

Kahve falında denizde batmış gemi görmek

Kahve falında denizde batmış gemi görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, ikinci bir şans vereceğine inanılır.

Kahve falında denizde batmış gemi gördüyseniz:

  • Aldığınızdan çok vermek zorunda kaldığınız ya da halen sıkıntı yaratan bazı düzenleme, iş birliği, ilişki veya anlaşmalarla ilgili yeni durumlar veya olanaklar yüzünü gösterebilir.

Kahve falında denizde batmış gemi görmek sevdiği insanla romantik, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde batan gemi görmek çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, içinin huzurla dolacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, büyük miktarda para kazanılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında denizde geminin battığını görmek girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına rivayet eder.

Kahve falında denizde gemi batması görmek şansının kendinden yana olacağına ve kaderin nihayet yüzüne güleceğine, maddi olarak çok rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında batmış gemi görmek evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında batan gemide olmak büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, aile hayatında çok büyük bir huzurun hüküm süreceğine, haneye bolluk ve bereketin dolacağına alamet eder.

Kahve falında gemide battığını görmek çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir