AnaSayfa / Genel / Kahve falında gemide battığını görmek

Kahve falında gemide battığını görmek

Kahve falında gemide battığını görmek aile hayatında ve eğitim hayatında yaşanan sorunlardan ve sıkıntılardan alınacak destekler sayesinde kurtuluşa erileceğine, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, endişe duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, hanesine bolluk ve bereket dolacağına, sıkıntılarının biteceğine, geldiği noktaya ve mevkie de hep kendi emeği ve çabasıyla geleceğine, makamının sarsılmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gemide battığını gördüyseniz:

  • Gizli konular veya belli iş birlikleri, ortaklık ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında batan gemide olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işarettir.

Kahve falında bir geminin battığını görmek çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, çok başarılı işlere adım atacağına delalet eder.

Kahve falında gemide battığını görmek bahtın açılacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek kazandıklarının tadını çıkaracağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında batan bir gemi görmek kederlerinin son bulacağına, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında batan gemi görmek iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında batmış gemi görmek ruhunun da şifaya kavuşacağına, eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine işaret eder.

Kahve falında batan gemiden insan kurtarmak Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine ve kederleneceğine ve ağır bir hastalığa tutulup uzun bir zaman pençesinden kurtulamayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir