AnaSayfa / Genel / Kahve falında batan gemiden kurtulmak

Kahve falında batan gemiden kurtulmak

Kahve falında batan gemiden kurtulmak falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, sıkıntılardan yana çok güzel olayların yaşanacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine, sevdiğinin durumunun iyi olduğuna, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak gördüyseniz:

  • Problemeleri düşünmenin tek başına çözüm getirmeyeceğini bilmelisiniz.

Kahve falında batan gemiden kurtulmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında batan gemiden yüzerek kurtulmak büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına alamet eder.

Kahve falında batan bir gemi görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde gemi battığını görmek hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında batan gemiler görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, işlerinden de geri kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gemide battığını görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizde gemi batması görmek sonuçtan memnun kalacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bindiği geminin battığını görmek rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir