AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde ellerini yıkamak

Kahve falında denizde ellerini yıkamak

Kahve falında denizde ellerini yıkamak maddi gücünün artacağına, iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işleri yoluna sokacağına, hayatının da düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında denizde ellerini yıkamak gördüyseniz:

  • Bazılarından kurtulma arzunuz artıyor.

Kahve falında denizde ellerini yıkamak hayatının ve işlerinin alabora olacağına, ortaya çıkan sıkıntılara, iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine yorulur.

Kahve falında denizde elini yıkamak bir rahatsızlıktan şikayetçi ise en kısa zamanda iyileşeceğine, gönül gözünün açılacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde el yıkamak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında suyla elini yüzünü yıkamak mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elini ayağını yıkamak uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, yakınlarda bir olay ile karşılaştığında adil olmayan bir para alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında muslukta elini yıkamak kişinin maddi zarara uğrayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir