AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde el yıkamak

Kahve falında denizde el yıkamak

Kahve falında denizde el yıkamak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hayatının afiyette geçeceğine, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde el yıkamak gördüyseniz:

  • Aklınıza yatmayan veya gerçekçi bulmadığınız öneri veya teklifler alabilirsiniz.

Kahve falında denizde elini yıkamak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde ellerini yıkamak elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına alamet eder.

Kahve falında denizde el yıkamak karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, yenileceğine inanılır.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz sabunla el yıkamak aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyla el yıkamak bulunan mevkinin kaybedileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin elini yıkamak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sabunla elini yıkadığını görmek yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerin kolay bir şekilde halledileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir