AnaSayfa / Genel / Kahve falında elini ayağını yıkamak

Kahve falında elini ayağını yıkamak

Kahve falında elini ayağını yıkamak gönlünce bir hayata kavuşacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda fal sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine inanılır.

Kahve falında elini ayağını yıkamak gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizde bazı tartışmalar yaşamanız olasıdır.

Kahve falında el ayak yıkamak bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında el ve ayak yıkamak çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında elini ayağını yıkamak çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalettir.

Kahve falında ayağının çamurunu yıkamak yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine işaret eder.

Kahve falında çamurlu ayağı yıkamak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, borç aldığı parayı herhangi bir zorluk yaşamadan ödeyeceğine ve bu sayede çok yakın bir zaman içinde sorunlarını üzerinden atıp ferahlığa çıkacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında derede ayaklarını yıkamak kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine işarettir.

Kahve falında ayak yıkadığını görmek özel hayatında mutlu olacağına, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sıcak suyla ayak yıkamak zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir