AnaSayfa / Genel / Kahve falında muslukta elini yıkamak

Kahve falında muslukta elini yıkamak

Kahve falında muslukta elini yıkamak sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, maddi zarara uğrayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hileye ve fesada başvurmayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında muslukta elini yıkamak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki veya iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında muslukta elini yıkamak daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine delalet eder.

Kahve falında musluktan ellerini yıkamak büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muslukta el yıkamak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına işarettir.

Kahve falında musluktan yüzünü yıkamak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında musluklardan su aktığını görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine delalettir.

Kahve falında musluğu açmak gerginliğin biteceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında musluktan akan suyu kapatmak moralinin her zaman yerinde olacağına, dünya malına kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında su akan musluk görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir