AnaSayfa / Genel / Kahve falında çeşmede elini yıkamak

Kahve falında çeşmede elini yıkamak

Kahve falında çeşmede elini yıkamak yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, arzularının yerine geleceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, kurmuş olduğu ortaklıkta tatsız olaylar ile karşılaşacağına, kısmetlerinin artacağına, kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak gördüyseniz:

  • Dikkatli hareket etmeli, fırsatları değerlendirmelisiniz.

Kahve falında çeşmede ellerini yıkamak insanların nazarında komik duruma düşeceğini ve onurunun zedelenmesi nedeniyle uzun süre sosyal ortamlardan uzaklaşıp, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, uzun bir süre boyunca çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında çeşmeden el yıkamak kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, büyük paralara sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çeşmede elini yüzünü yıkamak kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, tazeleneceğine ve şifa bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çeşmede elini yıkamak kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında çeşmede el yüz yıkamak herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine delalet eder.

Kahve falında çeşmede elleri yıkamak maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden elini yıkamak işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, yeni bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında çeşmeden ellerini yıkamak eski hayat düzenine ve huzuruna tekrar kavuşacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir