AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde elini yıkamak

Kahve falında denizde elini yıkamak

Kahve falında denizde elini yıkamak çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, kişinin can derdine düşeceğine, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve fal sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde elini yıkamak gördüyseniz:

  • Yanıltıcı konular veya kişiler dikkat gerektiriyor.

Kahve falında denizde el yıkamak çocuklar gibi şen olacağına, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde ellerini yıkamak kişinin her daim iyi anılacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine tabir olunur.

Kahve falında denizde elini yıkamak ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sabunla elini yıkamak ardından birçok konuda yardımcı olacağına, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sıvı sabunla el yıkamak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında ellerini sabunla yıkamak variyeti ile herkesi kıskandıracağına, aile içinde bazı gerginlikler olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında suyla el yıkamak iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına delalet eder.

Kahve falında ellerini yıkamak binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir