AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamurlu elini yıkamak

Kahve falında çamurlu elini yıkamak

Kahve falında çamurlu elini yıkamak hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, işlerinde verimin artacağına, kazancının eksilmeyeceğine, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, ailesini kaybedeceğine, maddi sıkıntısı olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak gördüyseniz:

  • Uzun süredir çevap beklediğiniz işten olumlu bir haber alacaksınız.Yakın arkadaşlarınızla aranızda çıkabilecek tartışmalar ya da anlaşmazlıklar olabilir.

Kahve falında çamurlu ellerini yıkamak sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, toplum içinde daha oturaklı davranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu eli yıkamak fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine inanılır.

Kahve falında elini çamurla yıkamak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başarısızlığa düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çamurlu suda el yıkamak bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında elindeki çamuru yıkamak sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında çamurlu elini yıkamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına delalet eder.

Kahve falında çamurlu halı yıkamak birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, kırılan kalplerin barışacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu terlik yıkamak kötü halden iyi hale geçeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir